<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A menedzsment javaslatára a közgyűlés beválasztotta a bank igazgatóságába az MKB Bank korábbi vezérigazgatóját és az OTP jelenlegi vezérigazgató-helyettesét.

Erdei Tamást, a Bankszövetség korábbi elnökét és az MKB Bank volt vezérigazgatóját választotta be igazgatóságába az OTP. A szakember idén február közepén távozott a versenytárstól. Mellette Gresa István került be a testületbe, aki az OTP vezérigazgató-helyettese, a Hitelengedélyezési és Kockázatkezelési Divízió vezetője.

Az új tagok mellett eddig is az igazgatóság tagja volt Csányi Sándor, Pongrácz Antal, Baumstark Mihály, Bíró Tibor, Braun Péter, Hernádi Zsolt, Kocsis István, Utassy László és Vörös József.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.