1p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

A Petőfi Irodalmi Múzeum jelenlegi főigazgatója nyerte a pályázatot, amelyet L. Simon László távozása után írtak ki.

Demeter Szilárd kapta meg a L. Simon László posztját a Magyar Nemzeti Múzeum élén. Az Index úgy tudja, hogy Csák János kulturális és innovációs miniszter a Nemzeti Kulturális Tanács keddi ülésén jelentette ezt be.

A Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatói posztjára L. Simon László tavaly novemberi elbocsátása után írtak ki pályázatot, amelyre a Kulturális és Innovációs Minisztérium közlése szerint tízen nyújtottak be pályázatot.

A pályázók nevét akkor nem hozták nyilvánosságra, de az Index szerint a PIM főigazgatójának lehetséges indulása mögött egyfajta múzeumi integráció terve húzódhatott meg, az ugyanakkor a lap szerint nem világos, hogy Demeter Szilárd mit mivel vonna össze.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!