TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A holland pénzintézet ING májusig 7 milliárd eurónyit fizethet vissza a holland államtól kapott 10 milliárd eurós mentőcsomagból - közölte a vállalat hétfőn.

A banki és biztosítási szolgáltatásokat nyújtó társaság bejelentése szerint a fennmaradó 3 milliárd eurós tételt 2012 májusáig fizetheti vissza.

A vállalat korábban már visszafizetett 5 milliárd eurónyit. Hétfőn további 2 milliárd értékű vásárlást jelentett be az ING. A visszavásárlás 50 százalékos prémium mellett történhet, így az ügylet költségei elérik a 3 milliárd eurót.

A kölcsön minél hamarabb történő visszafizetése jelentős lépés lehet a bank számára, hiszen Európa-szerte megtiltották a kimentett és állami kötelezettségekkel rendelkező pénzintézetek számára a vállalati felvásárlásokat.

A holland kormány 2008-ban közel 40 milliárd eurót költött a bajba jutott pénzintézetek kimentésére. Ekkor államosította az ABN Amro-t, de jelentős összegeket fizetett az ING-nek, az Aegonnak és az SNS Realnak is.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.