<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Országszerte már 100 körül van azoknak a benzinkutaknak a száma, ahol egyáltalán nem lehet tankolni az üzemanyaghiány miatt.

Országszerte már 100 körül van azoknak a benzinkutaknak a száma, ahol egyáltalán nem lehet tankolni az üzemanyaghiány miatt – mondta az ATV híradójának Bujdos Eszter, a Holtankoljak.hu ügyvezetője, aki hozzátette, azért nem üzemelnek, mert nem kapnak üzemanyagot.

Van olyan kút, ahol már elfogyott az augusztusra szánt mennyiség fele. A legnagyobb üzemeltető cégek korlátozásokat vezettek be.

Egyre több kúton találkozhatunk ilyen táblákkal. Fotó: Király BélaEgyre több kúton találkozhatunk ilyen táblákkal. Fotó: Király Béla

Az OMV-nél legfeljebb 50 litert lehet tankolni. Ezzel szemben a Shell kutaknál 80 ezer forintért lehet üzemanyagot vásárolni, ami piaci áron számolva több, mint duplája az OMV-s mennyiségnek.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.