1p

Több mint 576 billió forintnál tartottak február végén a világ leggazdagabb emberei. Hatalmas vagyonok és az idei változások A hét ábráján. 

Lendületesen nyitották az évet a világ tíz legvagyonosabb emberei a Bloomberg gazdaglistája szerint. A mostani árfolyam alapján az utolsó februári tőzsdei kereskedés után 576 444 milliárd forintnál tartottak, szemben a január elejével, amikor 534 984 milliárd forintjuk volt. Előbbi összeg a 2022-es komplett magyar GDP-nek a 8,7-szerese, utóbbi pedig annak a 63 százaléka. 

A tízből hárman veszteséget voltak kénytelenek elkönyvelni, Elon Musk, Sergei Brin és Larry Page. A többiek azonban kisebb-nagyobb mértékű növekedést rögzíthettek. 

 

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!