<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Miközben a kormány szerint a magyar egészségügy jól állja a sarat, és semmi problémát nem okoz a koronavírus-járvány. Vannak jelek, amelyek azt jelzik, hogy ez koránt sincs így, egy ilyen esetről számolt be Dr. Kunetz Zsombor friss Facebook posztjában.

Az egészségügy nehézségeit jelzi, hogy újabb kórházban korlátozzák az ellátások körét. A Veszprémi Kórház már a járóbeteg ellátást, azaz a szakrendelést is kénytelen korlátozni, számolt be Dr. Kunetz Zsombor.

Az általa posztolt közlemény értelmében, az akut ellátáson kívül szünetel többek között a gyermek neurológia, a gyermek epilepszia, a kardiológia, a gasztroenterológia, de a rákos betegek megfelelő gondozása is.

Dr. Kunetz Zsombor arra is felhívja a figyelmet, hogy a labor, képalkotó diagnosztika, EKG, valamint egyéb diagnosztikai eszközök, és szakorvosi vizsgálat nélkül az állapotváltozás ritkán detektálható.

Az akut ellátáson kívül, leállt az egészségügy másodvonala a szakrendelés is. Az egészségügyi szakértő szerint ez az összeomlás, és csak a kötelező oltással, illetve annak teljes beadásáig az oltatlanokra kiterjedő korlátozással lehet ezen leállások időintervallumát csökkenteni!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.