<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Holnaptól ismét járnak a pécsi kukásautók.

Egyeztetni fog a tulajdonos önkormányzat a városi hulladékkezelési feladatokat ellátó társaság dolgozóival, pénteken reggel pedig ismét elindul a hulladékszállítás Pécsen - közölte a baranyai megyeszékhely polgármestere.

Péterffy Attila közleményében felidézte: csütörtökön hajnalban nem indult el a hulladékgyűjtés a városban, miután az önkormányzati tulajdonban álló, hulladékgazdálkodással foglalkozó Biokom NKft. 77 dolgozója előzetes bejelentés nélkül megtagadta a munkát.

Közölte: délután találkozott a cég szállítási üzemének munkatársaival és Meixner Barna ügyvezetővel közösen átvették a dolgozók írásba foglalt követeléseit, egyúttal megegyeztek velük arról, hogy a következő tizenöt munkanapban egyeztetni fognak a szemétszállítás folyamatos fenntartása mellett.

(MTI)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.