2002. július 10. 14:49

A Deutsche Telekomhoz tartozó VoiceStream Wireless és az AT&T Wireless Services fúziós tárgyalásokat folytat, az ügylet értéke 10 milliárd dollárra tehető. Ha megtörténik a fúzió, akkor a Verizon után a második legnagyobb amerikai mobilszolgáltató jöhetne létre, 25 millió előfizetővel, ám egyelőre nem született megegyezés.

A Deutsche Telekomhoz tartozó VoiceStream Wireless és az AT&T Wireless Services fúziós tárgyalásokat folytat, az ügylet értéke 10 milliárd dollárra tehető Ha megtörténik a fúzió, akkor a Verizon után a második legnagyobb amerikai mobilszolgáltató jöhetne létre, 25 millió előfizetővel, ám egyelőre nem született megegyezés.

A feleket több irányból is támadják. A Deutsche Telekom szemére vetik, hogy a VoiceStream három évvel ezelötti megvásárlása tovább növelte a cég adósságállományát, a DT-papírok árfolyamát pedig gyengítette. Az egyesült államokbeli mobilszolgáltatókat az hajtja az egyesülés irányába, hogy miközben lassul az előfizetői tábor bővülése, a nagysebességű hálózatok kiépítése növekvő költségekkel jár. Az amerikai piacon jelen lévő hat cég a díjak leszorításával próbálta meg piacrészesedését növelni, s mostanra már a lakosság 45 százaléka rendelkezik mobiltelefonnal.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.