3p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Napjaink digitalizált világában a legféltettebb üzleti titkokat is elektronikus formában tároljuk. Adataink biztonsága azonban veszélybe kerülhet a vállalat informatikai környezetét érő hatások (pl.: külső- és belső támadás, biztonsági mentés hiánya vagy adatvesztés stb.) miatt, így veszélyeztethetik a vállalat mindennapos működését. Ma már azonban a vállalatok biztonság iránti igényét nem a méret határozza meg. A kis- és közepes vállalatoknak is egyre inkább szem előtt kell tartaniuk mindazon kockázatokat, amelyek kritikus fontosságú üzleti adataik biztonságát veszélyeztetik, és ezáltal kihatással lehetnek üzletmenetükre. Ma már az adott vállalat fő tevékenységi területéhez mérten határozzuk meg az informatikai rendszer optimális biztonsági szintjét, a vállalat Üzletbiztonsági Szintjét.

A Noreg Üzletbiztonsági Kalkulátor egy mindenki számára elérhető online eszköz, mellyel a cégvezetők felmérhetik, hogy vállalatuk számára milyen szintű biztonsági megoldás ajánlott ahhoz, hogy üzleti adataik kockázatát reális ráfordítással a lehető legkisebbre csökkentsék.

"Míg korábban kizárólag a nagyvállalatok fordítottak figyelmet informatikai rendszereik védelmére, ma már a vállalatok biztonság iránti igényét nem a méret határozza meg. A digitális rendszerek és az e-business fejlődésével párhuzamosan a kis- és közepes vállalatoknak is egyre inkább szem előtt kell tartaniuk mindazon kockázatokat, amelyek kritikus fontosságú üzleti adataik biztonságát veszélyeztetik, és ezáltal kihatással lehetnek üzletmenetükre. Ma már az adott vállalat fő tevékenységi területéhez mérten határozzuk meg az informatikai rendszer optimális biztonsági szintjét, a vállalat Üzletbiztonsági Szintjét" - mondta Dr. Kőrös Zsolt, a Noreg Kft. ügyvezető igazgatója.

A Noreg Üzletbiztonsági Kalkulátor kérdéseire válaszolva a felhasználó felmérheti, hogy vállalata jelenlegi informatikai rendszere a megállapított optimális Noreg Üzletbiztonsági Szinthez képest milyen hardver-, szoftver-, és humán erőforrás- felszereltséggel rendelkezik. A felhasználó így felmérheti, hogy az adott vállalat biztonságos működéséhez és zökkenőmentes üzletmenetéhez szükséges megoldásokhoz képest megfelel-e az elvárásoknak, hol lépi túl azokat, vagy melyik ponton mutatkoznak hiányosságok. A fenyegetettségi szinteket 1-től 5-ig osztályozták, a Noreg Üzletbiztonsági 5. Szint a legmagasabb követelményeknek is megfelel. A kérdőív kitölthető anonim módon, de adatai megadásával részt vehet a nyereményjátékben és megnyerheti a 3 db ingyenes 3 órás Noreg Üzletbiztonsági Konzultáció, a 10 db iPod shuffle és a 30 db Noreg esőkabát egyikét.

Magyarország Üzletbiztonsági Térképe

A Noreg Üzletbiztonsági Kalkulátor utolsó kérdésére válaszolva a felhasználó megadhatja, hogy vállalata melyik megyében található, és ezzel részt vesz Magyarország Üzletbiztonsági Térképének elkészítésében. Az adatokat megyénként és országos szinten is összesítjük, és az aktuális állást a kitöltőknek megmutatjuk. A kalkulátorral kapcsolatos promóció végén (2007. június 13.) a végleges eredményt közzé tesszük.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!