1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Nekiálltak a Corvin 5 épületének, az első ütemét 2018 végén adhatják át. A beruházás teljes költségvetése eléri a 90 millió eurót.

Elindultak a Corvin 5 irodaház építési munkálatai a Corvin-negyed keleti oldalán, a Nokia Skypark irodaház közvetlen szomszédságában, adta hírül a fejlesztést jegyző Futureal-csoport közleménye. A Corvin 5 két ütemben épül meg, összesen 27 ezer négyzetméteres lesz. Az első ütem 14 200, a második 12 800 négyzetméter bérbeadható területtel rendelkezik majd. Az elsőt 2018 végén adhatják át, és a két ütem átadása között mindössze hat hónap telik el.

A beruházás összköltsége 90 millió euró, melynek felét az Erste Bank hitelezi. Az új komplexummal 100 ezer négyzetméterre növekszik majd a Corvin-irodák összes bérbeadható területe.

Az építkezés most így fest:

... de amikor elkészül az épület, olyan éles lesz az egyik sarka, hogy csak ránézünk, és elvágja a szemünk. Legalábbis a látványtervek alapján:

Szóval csak óvatosan nézelődjünk arrafelé.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!