1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A török Türk Telekom 221 millió euróért felvásárolja az Invitel nemzetközi nagykereskedelmi üzletágát. Az adásvételi szerződés aláírásáról kedden tájékoztatott az Invitel Holdings.

Az akvizíció csak kizárólag az Invitel csoport nemzetközi nagykereskedelmi üzletágát érinti, a magyarországi Invitel Zrt.-t nem. A nemzetközi nagykereskedelmi üzletág az Invitel International AG (leányvállalataival együtt), az AT-INVITEL GmbH, az Invitel International Hungary Kft. és az S.C. EuroWeb Romania S.A. vállalat teljes kibocsátott részvénytőkéjét képviseli. Az ügylet véglegesítéséhez egyebek között még hatósági  jóváhagyásokra van szükség.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!