<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

A török Türk Telekom 221 millió euróért felvásárolja az Invitel nemzetközi nagykereskedelmi üzletágát. Az adásvételi szerződés aláírásáról kedden tájékoztatott az Invitel Holdings.

Az akvizíció csak kizárólag az Invitel csoport nemzetközi nagykereskedelmi üzletágát érinti, a magyarországi Invitel Zrt.-t nem. A nemzetközi nagykereskedelmi üzletág az Invitel International AG (leányvállalataival együtt), az AT-INVITEL GmbH, az Invitel International Hungary Kft. és az S.C. EuroWeb Romania S.A. vállalat teljes kibocsátott részvénytőkéjét képviseli. Az ügylet véglegesítéséhez egyebek között még hatósági  jóváhagyásokra van szükség.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.