<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Évi ötezer forint összegű fizetés mellett kötelező kamarai regisztrációra tett módosító javaslatot az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottsága szerdán.

A javaslat szerint a gazdasági kamarákról szóló 1999-ben hozott törvény módosítása keretében teremtik meg annak jogszabályi hátterét, hogy az önkéntes tagságon alapuló kamarai rendszer megtartása mellett a gazdálkodó szervezetek (egyéni és társas vállalkozások) kötelezően regisztrálják magukat a kamaráknál, és ötezer forintos éves hozzájárulást fizessenek annak érdekében, hogy hozzájáruljanak a kamarai közfeladatok ellátásához.

A módosító javaslat szerint a gazdálkodó szervezetek működési tevékenységük alapján vagy az agrárkamaránál, vagy a kereskedelmi és iparkamaránál kötelesek kérni a kamarai nyilvántartásba való bejegyzést.
 
MTI 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.