<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz a forinttal? Tényleg lehet egyszámjegyű az infláció? Most már megkapjuk az EU-s pénzeket? Mekkora a baj az egészségügyben, oktatásban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Jaksity Györggyel- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A volt főpolgármester nem marad teendő nélkül azután sem, hogy „kiszállt a vonatból”.

A HVG vette észre, hogy a Hungaroring Sport Zrt. felügyelőbizottságának elnökeként tevékenykedik Tarlós István – a döntés már októberben megszületett, ám csak most jegyezték be a cégbíróságon.

A portál cikke emlékeztet arra is, hogy Tarlós nemrég mondott le a MÁV igazgatótanácsában elfoglalt helyéről családi okokra hivatkozva. A HVG szerint ezt a lemondást azzal is összefüggésbe hozták, hogy a vasúttársaságot ezentúl felügyelő Lázár János beruházási és közlekedési miniszterrel a volt főpolgármester viszonya nem harmonikus.

Tarlós István mindent cáfol

Tarlós István az atv.hu-nak megcáfolta az értesülést, a cikk szerint a volt főpolgármester úgy fogalmazott, hogy

ugyanabban a  november 3-i levélben jelezte, hogy nem vállalja a Hungaroring felügyelőbizottságának az elnöki tisztét, amelyikben közölte, hogy lemond a MÁV igazgatótanácsában betöltött tisztségéről is.

Tarlós István emellett „vaklármának” nevezte a róla szóló hírt.