2p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A rendőrség eljárást indított az ügyben. A Tisza Párt alelnöke szerint provokáció történt.

Magyar Péter péntek hajnalban egy népszerű belvárosi szórakozóhelyen mulatott, és szemtanúk szerint elég komoly balhéba keveredett, írja az Index.

A portálnak az egyik szemtanú azt mondta, hogy a politikus a tánctér szélén összeszólalkozott egy másik férfival. A férfi ráfogott a nyakára, majd dulakodni kezdtek. Utána jöttek a biztonságiak, és szétválasztották őket. Szerinte Magyar Péter indulatosan beszélt és káromkodott velük. Mivel felszólításra nem távozott, végül a nyakánál fogva vezették ki a szórakozóhelyről, tette hozzá.

Magyar Péter szerint provokáció történt
Magyar Péter szerint provokáció történt
Fotó: Facebook/Magyar Péter

Egy másik szemtanú azt közölte, hogy a szórakozóhely előtt is dulakodásba keveredett a biztonságiakkal. Azt állítja a viselkedése alapján, hogy erősen ittas lehetett.

Magyar Péter délután Facebook-oldalán reagált a történtekre. Azt írta, hogy „este több tucat fiatal társaságában jó hangulatú buliban” táncoltak a belvárosban, amíg „egy fideszes, fizetett provokátor tönkre nem tette az esténket”. Szerinte a férfi már a korábbi estéken is követte őket.

Azt állítja, hogy a férfi közelről kamerázta, trágárságokat kiabált felé, mindent elkövetett, hogy balhé legyen, és „sajnos sikerrel járt.” Szerinte lökdösni kezdte, fizikailag fenyegette őt és a vele szórakozókat, követte az utcán, és végül fiatal egyetemisták „segítettek megakadályozni hogy nagyobb baj történjen”. Hozzátette: sem zaklatás, sem hasonlók nem történtek.

„Lelkileg borzasztó megterhelő heteken vagyok túl. Ember vagyok, hibáztam. Mindenkitől elnézést kérek, akit a történtekkel megbántottam” – zárta posztját.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!