2p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Tisza Párt a semmiből indulva szerzett 30 százalékot, a Kutya Párt bevette a Fidesz budai fellegvárát, a társadalom ébredezik az apátiából.

Magyar Péter megosztó személyiség. Ugyanakkor nulla állami pénzből, nulla infrastruktúrával a háta mögött, a semmiből indulva néhány hónap alatt tömegeket tudott maga mögé állítani, és olyan eredményt ért el az európai parlamenti (EP) választásokon, aminek egyetlen ellenzéki párt még a közelébe sem ért 2006 óta. A vasárnap begyűjtött 30 százalék óriási eredmény még akkor is, ha ebben benne van a kormányfüggetlen média hátszele is, írja laptársunk, a Privátbankár.

Az MKKP ugyan elbukta az öt százalékos EP-bejutási küszöböt (részben talán épp a Tiszához átpártolt szavazók miatt), de Kovács Gergely vezérletével bevett egy bevehetetlennek hitt fellegvárat, ami más szinten persze, de szintúgy hatalmas teljesítmény.

„Több mint 16 ezer jól szituált, az Audi-BMW-Mercedes szentháromságban mozgó polgár szavazott az alteros, outsider, fűpárti véleményvezérre. A fideszes jelöltre, Fonti Krisztinára még 12 ezer se.” A „viccpárt” persze ma már nem csak viccpárt, Kovács Gergely pedig, szerencsére, egy életszagú politikus.

A teljes írást a Privátbankár oldalán olvashatják.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!