1p

Mi a Magyar Péter-jelenség titka?
Mennyiben más Magyar Péter, mint Orbán Viktor?
Mennyi voksot szerezhet a Tisza Párt, kitől vehet el szavazatokat?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Somogyi Zoltánnal!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Political Capital szociológus társalapítójától!

2024. május 23. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Kovács Gergely pártelnökből polgármester lehet.

A Budapest XII. kerületében tartott ellenzéki előválasztást fölényesen megnyerte a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöke, Kovács Gergely, aki a szavazatok 61,11 százalékát szerezte meg.  A szavazás tétje az volt, ki indulhat a júniusi önkormányzati választáson az ellenzéki pártok többségének támogatásával a kormánypárti jelölttel, Fonti Krisztinával szemben a polgármesteri székért.

A második helyen Visi Piroska civil jelölt, a harmadikon Farkas Csaba momentumos politikus, több ellenzéki párt jelöltje végzett.

Miután a kerületet régóta irányító Pokorni Zoltán korábban bejelentette, hogy visszavonul a politikától, várhatóan éles verseny várható helyének betöltésére.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!