<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Vagy eszünk, vagy megfagyunk – nagyon sok szegény magyar család ilyen kilátásokkal készül a télre, derült ki az ATV riportjából.

Miközben jelentősen emelkedik az energia ára Magyarországon, folyamatosan drágulnak az egyéb fűtéshez szükséges anyagok is. Ezzel együtt pedig egyre többeknek jelent komoly terhet felkészülni a hideg hónapokra, számolt be az ATV Híradója.

Az ország szegények lakta vidékein sokan vannak, akik azt mondják, hogy a legrosszabbra kell készülniük. A csatorna hírműsora talált olyan családot, ahol egy bontott házból származó néhány gerenda jelenti az összes téli tüzelőt.

A reménytelen helyzetbe került családok abban bíznak, hogy az önkormányzatok, vagy az állam az idén is biztosít nekik tüzelőt, de azt is tudják, hogy az kevés lesz a téli időszakra. A szegények lakta területeken sokan vannak, akiknek egyelőre elképzelésük sincs, hogy mivel oldják meg a házaik fűtését.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.