1p

Vegyesen alakult, kevéssé változott a forint árfolyama hétfő reggelre a péntek esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Az eurót hétfőn reggel hét órakor 371,92 forinton jegyezték a péntek esti 371,84 forint után, a dollár jegyzése 336,60 forintra csökkent 337,20-ról, a svájci franké pedig 378,82 forintra emelkedett 378,36 forintról.

Az elmúlt heti kezdéshez képest a forint hétfő reggeli jegyzésén 0,5 százalékkal állt erősebben az euróval és a dollárral szemben, de 0,1 százalékkal gyengébben a svájci frank ellenében.

Az év eleji kezdésnél a forint 6,9 százalékkal áll erősebben az euróval, 9,8 százalékkal erősebben a dollárral és 6,1 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.

További árfolyamokat talál laptársunk, a Privátbankár árfolyamfigyelő oldalán. >>

(MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!