1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Esik a hó, van, ahol majdnem egy órát késnek a vonatok. De ki a felelős?

„Az első hó leesett, a budapesti közlekedés elesett” – így gúnyolódott Orbán Viktor a TikTokon egy hete, amikor az első hó után a fővárosban több buszt is el kellett terelni, a BAH-csomópontnál bebicskázott egy busz, a 80-as trolit pedig az utasok állították pályára - emlékeztet a hvg.hu.

Eltelt egy hét, december 7-én pedig nem csak Budapest, hanem az ország jelentős része havas lett. A váci, a szobi és az esztergomi vasútvonal egyszerre halt le, a dobogókői közutat lezárták, elakadtak az autók és a leállított győri vasútvonal helyett közlekedő pótlóbuszok is, szóval az állami MÁV, a Magyar Közút is erős kihívásokkal szembesül. Több helyen nincs áram, és tanítás sem.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!