<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		
mfor.hu

Klasszis Klub rendezvényünk fő témája a vendéglátóipar túlélése lesz.

Ma 15:30-tól Gerendai Károly lesz a vendégünk a Klasszis Klub online rendezvényünkön. Az élő, interaktív beszélgetés során a hazai vendéglátóipar és fesztiválpiac túlélési esélyeiről fogjuk kérdezni a Sziget Fesztivál megálmodóját, étteremtulajdonost.

Következő vendégünk: Gerendai KárolyKövetkező vendégünk: Gerendai Károly

Ha valamit biztosan ki lehet jelenteni a koronavírus-járvány kapcsán, az az, hogy a pandémia üzleti következményei a szolgáltatószektort, azon belül is a vendéglátóipart, szálláshelyeket ütötték meg leginkább. A sorozatos lezárások, korlátozások ellehetetlenítették a működést, mert vendégek nélkül nincs biznisz.

A - tudomásunk szerint - legrosszabb szakaszán ugyanakkor már túl vagyunk a járványnak, ám kérdés, hogy akik túlélték a megelőző bő egy évet, talpon tudnak-e maradni a nyitás után. Mi a túlélés recepjte? - erre keressük a választ a mai beszélgetés alatt, mely során olvasóink, nézőink is feltehetik kérdéseiket

Az élő, interaktív beszélgetésre július 22-én, 15:30-kor kerül sor, melyre regisztrálni az alábbi linken tudnak olvasóink.

Klasszis Klub rendezvényünk eddigi vendégei voltak:

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.