<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

Klasszis Klub rendezvényünk fő témája a vendéglátóipar túlélése lesz.

Ma 15:30-tól Gerendai Károly lesz a vendégünk a Klasszis Klub online rendezvényünkön. Az élő, interaktív beszélgetés során a hazai vendéglátóipar és fesztiválpiac túlélési esélyeiről fogjuk kérdezni a Sziget Fesztivál megálmodóját, étteremtulajdonost.

Következő vendégünk: Gerendai Károly
Következő vendégünk: Gerendai Károly

Ha valamit biztosan ki lehet jelenteni a koronavírus-járvány kapcsán, az az, hogy a pandémia üzleti következményei a szolgáltatószektort, azon belül is a vendéglátóipart, szálláshelyeket ütötték meg leginkább. A sorozatos lezárások, korlátozások ellehetetlenítették a működést, mert vendégek nélkül nincs biznisz.

A - tudomásunk szerint - legrosszabb szakaszán ugyanakkor már túl vagyunk a járványnak, ám kérdés, hogy akik túlélték a megelőző bő egy évet, talpon tudnak-e maradni a nyitás után. Mi a túlélés recepjte? - erre keressük a választ a mai beszélgetés alatt, mely során olvasóink, nézőink is feltehetik kérdéseiket

Az élő, interaktív beszélgetésre július 22-én, 15:30-kor kerül sor, melyre regisztrálni az alábbi linken tudnak olvasóink.

Klasszis Klub rendezvényünk eddigi vendégei voltak: