1p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Tízből hét megkérdezett szerint a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjének is távoznia kellene a kormányból és a Fideszből a kegyelmi ügy nyomán.

Ez az Iránytű Intézet február 15. és 17. között ezer fő megkérdezésével készült, a Gulyáságyú Média birtokába került közvélemény-kutatásából derül ki. Eszerint a fideszeseket leszámítva minden kategóriában ez az abszolút többség véleménye.

De még a Fidesz-pártiak is megosztottak a kérdésben: 40 százalékuk szerint nem kellene lemondania, több mint egyharmaduk (37 százalék) nem tudta vagy nem akarta megítélni a kérdést, közel negyedük (23 százalék) pedig a távozást preferálja.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjének lemondását szorgalmazza Magyar Péter, a NER-rel szembefordult  jogász, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter egykori férje is.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!