<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A többhónapos versenyjogi vizsgálat lezárultával a versenyhatóság jóváhagyta, hogy az Auchan Magyarország Kft. felvárásolja a magyarországi Cora áruházakat. A két vállalat egyesített eredményei alapján az Auchan várhatóan az 5. lesz a kereskedelmi vállalatok között az árbevétel szerint.

Az Auchan Magyarország Kft. célja továbbra is a vásárlók magas szintű kiszolgálása. A vállalat a jövőben növelni kívánja a vásárlói elégedettséget, ezért az elkövetkező időszakban áruház-átalakításokat hajt végre a vásárlók igényeinek megfelelően - derül ki az Auchan közleményéből.

"Felelős munkáltatóként a teljes Cora dolgozói állományt átvesszük. Eddigi és most csatlakozó munkatársaink számára is biztos és legális munkahelyeket kívánunk teremteni. Számítunk a korábbi Cora munkatársak szaktudására és nyitottak vagyunk a Cora által Magyarországon eddig alkalmazott jó gyakorlatok átvételére, hogy a két vállalat szakértelmének legjavát tudjuk ötvözni a vásárlók megelégedésére” – mondta el Dominique Ducoux, az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója.

A közlemény szerint a Cora áruházak felvásárlása a jelenlegi, kedvezőtlen gazdasági körülmények között ékes bizonyítéka annak, hogy az Auchan bízik a magyar gazdaság fellendülésében, s e folyamatnak a maga eszközeivel aktív részese, támogatója kíván lenni.  Beszállítói számára a felvásárlás újabb piaci lehetőségeket jelent: mostantól mintegy másfélszer nagyobb piacot biztosít a vállalat, mint eddig.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.