2011. augusztus 24. 05:46

A dél-koreai Samsung Electronics szerdán kijelentette, hogy nem szándékozik megvásárolni a Hewlett-Packard's személyi számítógép üzletágát.

A koreaiak arra a piaci spekulációk reagáltak, mely szerint az elektronikai órás a lehetséges vevője a HP üzletágának, melynek eladását, illetve leválasztását a múlt héten jelentette be az amerikai cég.

Többek között az akkori bejelentésnek köszönhetően (lásd: Nem lesz többé HP laptop?) pénteken 20 százalékkal zuhant a HP részvények ára a Wall Streeten.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.