TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A felmérés válaszadói azonban józanul látják az esélyeket, hisz azt mondják: hiába indul, a milliárdos nem nyerhet.

A magyar választók kétharmada abban a tudatban él, hogy Soros György Pártja (SGYP) is részt vesz az április 8-i országgyűlési választáson, derül ki a Policy Agenda közvélemény-kutatásából, amely a Zoom.hu megbízásából készült.

A PA vizsgálata azt igyekezett megmérni, mennyire hisznek az emberek egy fiktív párt létezésében, és mennyire tartják esélyesnek a választáson. Vagyis, ugye, azt, hogy mennyire írta felül a józan észt és ítélőképességet a kormány hosszasan dübörgő, sokmilliárd forintból letolt Soros György-ellenes kampánya.

A válasz az, hogy kiemelkedően eredményesen. Arra a kérdésre, hogy „Ön szerint megnyerheti-e Soros György Pártja (SGYP) a tavaszi országgyűlési választásokat?”, a válaszadók 64 százaléka mondta azt, hogy nem, míg 2 százalék szerint valós győzelmi esélye van a – valójában nem is létező – pártnak. Mindössze a válaszadók 24 százaléka tud arról, hogy valójában nem is létezik ilyen nevű párt (ők azok, akik azt válaszolták, hogy SGYP nevű párt nem indul a választásokon), tíz százalék pedig nem tudott válaszolni.

Válaszok pártpreferenciák szerint:

  • Fideszesek - az SGYP indul, de biztos, hogy nem nyerhet: 81 százalék. Csak 12 százalékuk van tisztában a valósággal.
  • Jobbikosok - 54-31 ugyanez az arány.
  • Bizonytalanok - 61-22.
  • Baloldali-liberális szavazók - 45-43.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.