2017. július 23. 04:47

Július 17-én sikerült megkötnie a szerződést a Vasas Sport Clubnak és a Market Építő Zrt-nek.

Összesen nettó 1,19 milliárd forintból fog megépülni a Vasas új kézilabdacsarnoka, melyből 1,17 milliárd a kivitelezés, 27,4 millió forint pedig a tervezés költségét teszi ki - találtunk rá a megkötött szerződésre a közbeszerzési dokumentumok között.

Az új csarnok kialakítása során a sportszakmai szempontokat és a multifunkcionalitást tartották szem előtt. Utóbbinak köszönhetően a csarnokhoz kapcsolódó főépület egyik szintjén egy orvosi és rehabilitációs központ is helyet kap majd, ami "rendkívüli módon segítheti a sportolóknak nyújtott direkt háttérszolgáltatásokat" - mondta még tavaly év végén Markovits László, klubelnök a Vasas honlapjának.

A szerződés szerint a teljes beruházást 13 hónap alatt kell kiviteleznie Garancsiéknak, de lényegében a kezdéstől számítva 12 hónappa később már meg kell kezdeni a használatbavételi eljárást, vagyis a felek megállapodása értelmében 90 százalékos készültségűnek kell lennie a csarnoknak.

A kész csarnok a jövőben nemcsak NBI-es kézimeccseknek ad majd otthont, hanem NBI-es röplabda, Challenge Kupa, CEV Kupa versenyek rendezésére is alkalmas lesz, de helyt adhat NBI-es futsal mérkőzéseknek is.

A csarnok látványterve (Fotó: vasassc.hu)

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.