<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Enyedi Zsolt szerint Prágába vagy Bécsbe kerülhet az intézmény érdemi oktatási tevékenysége.

Nem bizakodó a CEU sorsát illetően Enyedi Zsolt, az intézmény rektorhelyettese. Enyedit az RTL Klub Híradója kérdezte az egyetem helyzetéről, amire ő azt felelte, hogy:

Enyedi hozzátette: szerinte, ha a kormány szerette volna itt tartani az egyetemet, akkor már tett volna lépéseket ebbe az irányba.

A rektorhelyettes szerint az is elképzelhető, hogy Budapesten a továbbiakban csak egy felnőtt oktatási kurzus vagy a könyvtár egy része lesz, az érdemi oktatási tevékenység viszont más városba, például Prágába vagy Bécsbe kerülhet. Azt mondja, nem akarnak költözni, már csak azért sem egy ilyen döntés a dolgozóikon és családtagjaikon keresztül akár tízezer ember életét befolyásolná.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.