<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Mint ismert, a cég vezérigazgatója közvetlenül a benzinár-befagyasztás előtt vált meg egy nagy pakettől.

Éppen a benzinár-befagyasztó kormánydöntés – és a részvényárfolyam bezuhanása előtt – értékesített 75 ezer MOL-részvényt 200 millió forint értékben a cég vezérigazgatója, Molnár József. Az ellenzék bennfentes kereskedelemre vonatkozó gyanúját a legfőbb ügyész feljelentésként értékelte, az ügy már a nyomozóknál van, írja a HVG.

A lap szerint Varju László ellenzéki képviselő érdeklődött Polt Péter legfőbb ügyésznél arról, hogy lesz-e vizsgálat a molos ügyben. A MOL-vezér a jó időzítéssel “az ügyleten akár 18 millió forintot is kereshetett” Varju számításai szerint - hiszen a kormány ármaximáló döntése után a MOL részvényeinek árfolyama zuhanni kezdett. Amikor november 8-án Molnár eladott a részvényekből, még 2750 forinton is kereskedtek vele, három nappal később, november 11-én pedig a mélypont 2428 forint volt. 

Polt válasza szerint az ellenzéki kérdést feljelentésként értékelte, és továbbította a Nemzeti Nyomozó Irodának. Onnan a feljelentés a BRFK gazdaságvédelmi nyomozóihoz került, akik november 30-án feljelentés-kiegészítést rendeltek el az ügyben. Ez még nem nyomozás - hogy az szükséges-e, arról a vizsgálódás után döntenek.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.