1p

A Magyar Telekom igazgatósága a 2024. február 22-i ülésén döntött Rékasi Tibor vezérigazgatói szerződésének meghosszabbításáról.

Rékasi Tibort 2018 júliusában nevezték ki a cég vezérigazgatójának, mely megbízatást 2020 végén további 3 évre meghosszabbították. Az igazgatóság mostani döntése értelmében Rékasi Tibor szerződése újabb 3 évig, 2027. június 30-ig szól, közölte a vállalat.

Rékasi Tibor: plusz 3 év. Fotó: Wikipédia/SPKA19
Rékasi Tibor: plusz 3 év. Fotó: Wikipédia/SPKA19

Daniel Daub, az igazgatóság elnöke ezzel kapcsolatban elmondta: “Rékasi Tibor 2018-as vezérigazgatói kinevezése óta növekedési pályára állította a vállalatot és minden piaci szegmensben megerősítette a Telekom magyarországi pozícióját. Irányítása alatt erősödött az ügyfelek elégedettsége és nőtt a márka értéke, személyes víziója kiválóan támogatja a vállalat stratégiai célját: Magyarország digitalizációját.”

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!