<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nemcsak Tiborcz István, de gyakran a hozzá köthető vállalkozók is rendre sikeresen pályáznak támogatásokra. Úgy tűnik, a nővére is ebbe a körbe tartozik, hiszen a tavaly alapított cége máris 187,5 milliós támogatást kapott.

Az RTL.hu számolt be arról, hogy az év első három hónapjában összesen 187,5 millió forint támogatást ítéltek Tiborcz Eszter Zsuzsanna és édesanyja, dr. Tiborcz Sándorné közös cégének, a Rekettyés-Agro Kft.-nek az uniós alapokból finanszírozott Vidékfejlesztési Program keretében, derült ki a pályázati eredményeket összesítő honlapról.

Az ökológiai gazdálkodás sok pénzt hoz a Tiborcz családnak. Fotó: PixabayAz ökológiai gazdálkodás sok pénzt hoz a Tiborcz családnak. Fotó: Pixabay

Tiborcz István nővére 2021 januárjában alapította a Velencei-tó közelében fekvő Nadapon. Még ugyanabban a hónapban kisebbségi tulajdonosként jelent meg a mezőgazdasági vállalkozásban Dr. Tiborcz Sándor Istvánné, a miniszterelnök vejeként is ismert Tiborcz István és Tiborcz Eszter Zsuzsanna édesanyja.

A legnagyobb összegű támogatást, közel 150 millió forintot „Ökológiai gazdálkodásra történő áttérés, ökológiai gazdálkodás fenntartása” tárgyban ítéltek meg a vállalkozásnak.”

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.