<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A 4iG megszerezte az AMOS műholdrendszereket üzemeltető és fejlesztő Spacecom részvénycsomagjának 9,538 százalékát.

A 4iG Nyrt. az izraeli Kommunikációs Minisztérium előzetes jóváhagyásával és a felek új megállapodásával összhangban, a korábban közölteknek megfelelően a Space Commmunications Ltd. több lépésből álló tranzakció első lépéseként nyilvános részvénykibocsátás keretében október 6-án megszerezte az AMOS műholdrendszereket üzemeltető és fejlesztő Spacecom részvénycsomagjának 9,538 százalékát.

A Budapesti Értéktőzsén megjelent közlemény szerint a folyamatban lévő tranzakciósorozattal, a 4iG a Spacecom részvényeinek 20 százalékát vásárolhatja meg. A budapesti és a tel-avivi értéktőzsdén bejelentett ügylettel a 4iG a tranzakció zárását követő három év során további 31 százalékkal növelheti részesedését a Spacecom-ban, amennyiben az izraeli Kommunikációs Minisztérium, valamint a vállalat részvényesei hozzájárulnak az további tulajdonszerzéshez.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.