2p

Személyi változásokat jelentettek be a Mészáros Csoport alapítványainál.

Idén május 21-én távozott a Mészáros Csoporttól a társadalmi felelősségvállalás igazgatója és a Pro Filii Alapítvány kurátora, Dr. Tóth Krisztina. A Mészáros Csoport karitatív tevékenységét koordináló alapítvány főtitkári pozícióját Kelemen Krisztina, a Mészáros Csoport kommunikációs igazgatója veszi át - közölte a csoport lapunkkal.

Egyre több funkciója van Várkonyi Andreának
Egyre több funkciója van Várkonyi Andreának
Fotó: TV2

Hozzátették, hogy az alapítvány alapítója döntött a kuratórium összetételéről is: a kuratórium elnökeként csatlakozik Dr. Várkonyi Andrea, aki dr. Mészáros Beatrixot váltja a grémium élén. Dr. Várkonyi Andrea a Szegedi Orvostudományi Egyetemen szerezte első diplomáját, később egészségügyi közgazdász-menedzser szakot is végzett, majd pszichológiából is diplomát szerzett. Az elmúlt években a Whitedog Media Kft. ügyvezető igazgatói feladatai mellett, az Alapítvány az Innovatív Oktatásért kuratóriumi elnökeként is tevékenykedett a nonprofit szférában. Tapasztalatait ezentúl a Pro Filii Alapítvány működésében is kamatoztatja.

A Mészáros Alapítványnál a kuratórium elnöki posztját a jövőben szintén Dr. Várkonyi Andrea tölti be, aki Mészáros Ágnest váltja a kuratórium élén. Kelemen Krisztina kuratóriumi tagként veszi át dr. Tóth Krisztina helyét.

A Pro Filii Alapítvány és a Mészáros Alapítvány is új lendülettel, megújulva folytatják tovább működésüket. A zökkenőmentes átállásra törekedve céljaink változatlanok: olyan civil és nonprofit szervezetek, valamint magánszemélyek támogatása, amelyek és akik hozzájárulnak a Magyarországon és a határon túli magyar lakta településeken élők – különös tekintettel a gyermekek és a fiatalok – egészségügyi helyzetének, életmódjának, esélyegyenlőségének javításához. A Mészáros Alapítványnál pedig folytatjuk a Vál-völgyi településeken élő, felsőoktatási tanulmányokat végző hallgatók tanulmányait ösztönző programot - szögezték le a közleményben.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!