1p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Vasárnap bemutatta új társelnökét, Barabás Richárdot a Párbeszéd-Zöldek.

Szabó Tímea ügyvezető társelnök marad, ezzel párhuzamosan pedig lemond a Párbeszéd parlamenti frakciójának éléről. Helyét Tordai Bence veszi át, akinek így a megüresedett társelnöki helyére érkezik át Barabás Richárd. Barabás Richárd 2014-ben lépett be a Párbeszédbe, 2019-től Újbuda kultúráért és nemzetközi kapcsolatokért felelős alpolgármestere volt.

Karácsony Gergely a Facebookon azzal reagált a kinevezésre, hogy Barabás Újbuda kulturális ügyekért felelős alpolgármestereként kerületét a budapesti kulturális élet egyik legfontosabb szereplőjévé tette. A főpolgármester hozzátette, a politikus a legnagyobb természetességgel vállalja meleg identitását, „hozzásegítve városunkat egy olyan befogadó légkör kialakításához, amelyben mindenki önmaga lehet.” - írja a Telex.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!