<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Az egy órásra tervezett beszélgetés során nézőinknek is van lehetősége élőben kérdezni következő vendégünket.

Számos gazdasági kérdés tematizálja a közvéleményt, így nem is lehet kérdés, hogy témánk bőven lesz a Klasszis Klubunk következő eseményén. Amellett, hogy az infláció szárnyal, az energiaárak elszabadulása a társadalom és a gazdaság minden szegmensét kihívások elé állítja, a Magyar Nemzeti Bank és a kormány friss előrejelzései is napvilágot láttak/látnak beszélgetésünkig.

De vajon hogyan látja a közeljövőt vendégünk, Dávid Ferenc, közgazdász, a Demokratikus Koalíció árnyékkormányának gazdasági minisztere, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének volt főtitkára? Mennyire ért egyet a várt GDP és inflációs prognózisokkal? Egyáltalán mit kellene ebben a helyzetben tennie a kormánynak? Hogyan lehet enyhíteni a cégek és a lakosság terhein? Van egyáltalán mozgástér a költségvetésben? Kíváncsiak vagyunk arra is, hogy mi a véleménye az árstopok meghosszabbításáról és a kata kinyírásáról.

Fotó: MTIFotó: MTI

Többek között ezeket a kérdéseket is feltesszük Dávid Ferencnek Klasszis Klubunk következő eseményén, ahol nézőinknek, olvasóinknak is lehetősége lesz kérdezni.

A rendezvény megtekintése ingyenes, csupán egy regisztrációra van szükség.

Élő, interaktív beszélgetésünkre 2022. szeptember 29-én 15:30-as kezdettel kerül sor, melyre az alábbi felületen tudnak regisztrálni.

Kérdéseiket természetesen most is feltehetik vendégünknek, e-mailen (klasszisklub@privatbankar.hu) vagy az adás alatt chat-ben illetve videós bejelentkezés formájában.

Korábbi Klasszis Klub rendezvények összefoglalói:

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.