<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Orbán Ráhel abból az alkalomból adott interjút, hogy bababoltot nyitott, amely közösségi térként is funkcionálhat.

Megnyitotta kapuit a Hegyvidék Bevásárlóközpontban az a bababolt, ami a vásárlás lehetősége mellett  közösségi térként is szolgál majd, ahol egy egymást segítő és támogató szülői közösség jöhet létre. A leginkább „concept store”-ként jellemezhető üzlet tulajdonosát és megálmodóját, Orbán Ráhelt kérdezte a hypeandhyper.com.

A kormányfő lánya az interjúban elmondta, nagyjából hat és fél évvel ezelőtt fogalmazódott meg a gondolat, hogy egyszer szeretne bababoltot nyitni. Hozzátette, huszonhét évesen eléggé tudatos kismama volt, korosztálya átlagos képviselője.

Fontos, milyen lesz az új jövevény babakocsija. Fotó: depositphotosFontos, milyen lesz az új jövevény babakocsija. Fotó: depositphotos

„Az én generációmra talán egy kicsit jellemzőbb, hogy a digitalizációnak köszönhetően mindennek utánanéz, mindenre rákeres az interneten egy-egy döntés előtt. Az első gyermek születésekor óriásinak tűntek azok a kérdések, hogy milyen babakocsit, vagy milyen bababútort vegyünk. Nagy a nyomás abban a tekintetben, hogy szeretnénk a lehető legjobb döntést meghozni, hiszen a nulláról kell berendezkedni az új jövevény érkezésére, ami első körben sok kiadással jár – mondta Orbán Ráhel.

A boltról a kormányfő lánya elmondta, az ODU Store-ban a webshopon és a boltban található kínálat nem fedi egymást. A boltban jóval szélesebb kínálattal találkozhatnak a vevők, ahol nem csak az értékesítés számít, szeretnének egy közösségi teret kialakítani, amihez fontos a személyes találkozás, a kapcsolat.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.