1p

A Budavári Palotanegyed is csatlakozott a legnevesebb uralkodói központokat tömörítő Európai Királyi Rezidenciák Szövetsége (European Royal Residences) szervezetéhez.

Az elnyert tagság a megtiszteltetés és presztízs mellett szakmai lehetőséget is kínál. A szövetség nagy tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi kulturális turizmus, a látogatómenedzsment, a kommunikáció, a brandépítés és a múzeumpedagógia területén. A tagsággal a Budavári Palotanegyed hozzáférést kap a tudásbázishoz, a saját bevált gyakorlatokat megosztva pedig az Európai Királyi Rezidenciák Szövetsége örökségvédelemben végzett munkáját tudja segíteni a jövőben - közölte a Várkapitányság szerdán.

A schönbrunni és a versailles-i palotákat is tagjai között tudó Európai Királyi Rezidenciák Szövetségét 1995-ben alapították. Jelenleg 15 országból 32 palota tagja a szervezetnek, amelyeket összesen 43 millió látogató keres fel évente. Magyarországot eddig a Gödöllői Királyi Kastély képviselte. (MTI)
  

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!