1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Ezen a téren nincs is drágulás, de egy vezető cégnél azt látják, így sincs meg a kereslet.

Spórol a lakosság: bár alig nőtt a különböző fűtőberendezések ára, idén a tavalyinál sokkal kevesebben vásároltak új kazánt, inkább megjavíttatták a meglévőt a termékek egyik meghatározó hazai szereplője, az Ariston tapasztalatai szerint.

Nagyon érződik az állami ösztönzők hiánya, a Világgazdaságnak Pavek Gábor, a cég ügyvezető igazgatója nyilatkozott a szegmensben tapasztalt trendekről.

Jövőre talán két számjegyű növekedést is hozhat a CSOK Plusz bevezetése a kazánok és a bojlerek piacán Pavek Gábor, az Ariston Kft. ügyvezető igazgatójának reményei szerint. Cége idei piaci tapasztalatairól azonban az igazgató nem tudott sok jót mondani a Világgazdaságnak adott interjúban.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!