1p

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) elnöke figyelemfelhívást küldött több diszkont-légitársaság vezetőjének. 

A címzettek között a Wizz Air, a Ryanair és az EasyJet is szerepel - írja az Index.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Orbán Viktor múlt héten fejtette ki, hogy elfogadhatatlannak tartja a budapesti repülőtéren uralkodó állapotokat. Az interjú után Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter magához hívatta a repülésirányító HungaroControl vezetőjét. 

Az Index cikke szerint most a GVH elnöke, Rigó Csaba Balázs is a diszkont-légitársaságok asztalára csapott.

Az Index információját közvetve megerősítve kifejtették a társaságok, tekintettel az elmúlt időszakban megszaporodott fogyasztói jelzésekre, illetve a légi forgalmi piac működési problémáival kapcsolatos híradásokra, a piaci anomáliákra, Rigó Csaba Balázs, a GVH elnöke hatáskörével élve figyelemfelhívást küldött több, a magyar piacon tevékenységet folytató – jellemzően fapados – légitársaság vezetőjének.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!