<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Nem tudni, miért kellett az emelés.

5,5 milliárd forintról 9,3 milliárd forintra módosította a 2017-es kommunikációs keretszerződését a Szerencsejáték Zrt. a Trinity Communications Kft.-vel, írja a Magyar Nemzet.

Kuna Tibor (forrás: Facebook)

A Trinity a Fidesz volt kabinettitkárának, Kuna Tibornak az egyik cége, aki egyben Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter barátja is. A Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója Braun Márton volt fideszes országgyűlési képviselő. A monopolhelyzetben lévő, tehát pluszreklámra aligha szoruló vállalat marketing- és kommunikációs igazgatója pedig Zsiga „meg lehet élni havi 47 ezer forintból” Marcell.

A Trinity Communicatons tavaly 15,2 milliárdos árbevétel mellett 1,9 milliárdos adózott eredményt ért el, ebből Kuna 440 millió forintot osztalékként ki is vett.

Tavaly Kuna másik cégével, a Young and Partners Kft.-vel kötött hasonló nagyságrendű szerződést a Szerencsejáték Zrt., akkor összesen mintegy 10 milliárd forintot tett ki a különböző reklám- és népszerűsítő kampányokról szóló megállapodás értéke.

Azt a Szerencsejáték Zrt. nem indokolta meg a lapzártáig, hogy miért volt szükség a mostani, 3,8 milliárdos emelésre.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.