<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Kifütyülték.

Tüntetők várták Prágában az informális EU-csúcsra érkező politikusokat. Amikor Orbán Viktor miniszterelnök szállt ki az autóból, az emberek jól hallhatóan fújolásba kezdtek, írta az atv.hu.

Az incidens itt tekinthető meg:

Mint az Charles Michel, az Európai Tanács elnökének meghívóleveléből kiderül, a csúcs legfőbb témája Oroszország Ukrajnában folytatott háborúja, az energiaügy (ezen belül az uniós gázársapka) és a gazdasági helyzet.

Laptársunk, a Privátbankár.hu előzetes cikkét a csúcsról itt olvashatják: Ha ezt meglépi az EU, Putyin minden csapot el fog zárni.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.