<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Méghozzá az M3-as metróén. Együtt adták vissza szombaton az utazóközönségnek a szakasz három felújított állomását.

Átadták a budapesti M3 metróvonal központi szakaszán a felújított Kálvin tér, Corvin-negyed és Semmelweis Klinikák állomásokat, így szombaton délutántól Kőbánya-Kispesttől már a Kálvin térig jár a metró a déli szakaszon - számolt be az MTI.

A Semmelweis Klinikák állomás látványterve. Fotó: BKKA Semmelweis Klinikák állomás látványterve. Fotó: BKK

A 3-as metró felújítása átível önkormányzati ciklusokon, kívül áll pártpolitikai ügyeken, az egész ország közös ügye - hangsúlyozta a felújított szakasz ünnepélyes átadásán Budapest főpolgármestere.

Karácsony Gergely az EU mellett köszönetet mondott a magyar kormány támogatásáért, hozzátéve: folytatni szeretné a párbeszédet a kormányzattal a következő metrófejlesztésekről.

Tarlós István volt főpolgármester, miniszterelnöki megbízott emlékeztetett arra, hogy a 3-as metró Magyarország legnagyobb forgalmat lebonyolító viszonylata, melynek rekonstrukciója az előző városvezetés alatt, 2017-ben kezdődött meg.

Ez a "nagyszabású és bonyolult mélyépítési feladat" két városvezetés és a kormány közös teljesítménye - emelte ki Tarlós István.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.