TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az MKB a Pannónia CIG Alapkezelő Zrt.-t szemelte ki magának, az egyesüléshez már benyújtotta a kérelmet a Gazdasági Versenyhivatalhoz.

A tranzakció célja, hogy az MKB Bank tőkeemelés útján közvetlen egyedüli irányítást szerez a Pannónia CIG Alapkezelő Zrt. felett, amely nevét MKB-Pannónia Alapkezelő Zrt.-re változtatja az engedélyezést követően - olvasható a Gazdasági Versenyhivatal honlapján közzétett összefoglalóban.

A tőkeemelés után az MKB Csoport MKB Bank Zrt. és MKB Alapkezelő Zrt. által végzett alapkezelői és portfoliókezelői tevékenysége az összefonódást követően az MKB-Pannónia Alapkezelő Zrt.-nél összevonásra kerül a CIG Csoport meglévő tevékenységeivel, amely egyrészről szinergiákat teremt, másrészről lehetővé teszi a méretgazdaságossági és a választékgazdaságossági előnyök kihasználását.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.