1p

Kicsit összecsúsznak az események, de a szervezők szerint nem lesz baj.

Igencsak rapid módon kell majd kipróbálniuk a sportolóknak a vizes vébé óriás ugrótornyát, írja a Bors.

A Duna-parton, a parlamenttel szemben rendezik majd a torna óriástoronyugró versenyét, melyre maga a torony már elkészült - kicsit furcsán, de legalább 3 milliárdból. A tesztelésre azonban alig lesz majd ideje a sportolóknak a vébé előtt, mert július elején ugyanezen a helyszínen lesz a Red Bull Air Race, a torony pedig rontana a látványon, és zavarhatná is a pilótákat. Szóval meg kell várni a légi cirkuszt, csak utána lehet felállítani a 34 méter magas tornyot, és aztán csobbanni.

"Két nappal a verseny előtt próbálják majd ki a sportolók. A toronyugrókon kívül viszont más nem ugrik majd az építményről, ugyanis nincs olyan ember, aki 27 méterről a mélybe vetné magát."

Ezt Borsa Miklós, a szervezők szóvivője nyilatkozta a Borsnak, és azt is hozzátette, hogy nem lesz baj.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!