<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Az egyedi kormánydöntéssel érintett összeg hatoda landolt a polgármester-üzletembernél.

A külügy közzétette a 2017-ben eddig egyedi kormánydöntéssel (EKD) odaítélt támogatások listáját. Az év eddig eltelt szakában összesen több mint 35 milliárd forintról döntött a kormány. A pénz hatoda, 6,2 milliárd forint a Visonta Pojekt Kft.-hez került, amely a több lábon álló üzletember, Mészáros Lőrinc agráripari érdekeltsége. A keménytő gyártással foglalkozó cég a beruházás keretében 250 munkahelyet hoz létre.

Az alapkőletétel ünnepélyes pillanata 

Ezzel a több mint 6 milliárd forinttal egyébként előkelő helyen áll a Visonta az EKD-támogatásban részesült vállalatok mezőnyében, ennél többet jellemzően a nagy autóipari cégek kaptak a kormánytól, mint az Audi vagy a Mercedes. Ugyanakkor a teremtett munkahelyek számát tekintve már nem tartozik a legnagyobbak közé a Visonta, inkább a középmezőnybe sorolható.

Idén két cég kapott még kiemelkedően nagy támogatást: az Alföldi Tej 4,8 milliárd forinthoz jutott sajt és tejpor gyártási kapacitása bővítésére, mellyel 181 munkahelyet teremt, a Hunent Víziszárnyas Feldolgozó Zrt. pedig közel 4,4 milliárd forint támogatást kapott, mellyel 350 munkahely jön létre.

A legfrissebb szerződés augusztus 10-i, egy autóbelső elem gyártásával foglalkozó kínai cég, a Yanfeng Hungary Automotive Interior System Kft. részesült 1,85 milliárd forint támogatásban. Ez a beruházás 450 állást teremt.

mfor.hu 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.