<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
4p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		
		


		
		

Három évvel az indulása után először sikerült nyereséget termelnie a fele részben Dzsudzsák Balázs tulajdonában lévő cégnek. Ennek azért ára is volt.

Legutóbb másfél hónappal ezelőtt írtunk arról, hogyan teljesítenek egykori és jelenlegi válogatott focistáink az üzleti életben. Hagyományosan Dzsudzsák Balázs érdekeltségeit is bemutatjuk, ám egyik cége, a DB7.hu Kft. beszámolója még nem volt elérhető. A dokumentumok szeptember elején kerültek fel az Igazságügyi Minisztérium elektronikus beszámoló portáljára, a bennük szereplő információk okoztak némi meglepetést.

A DB7.hu Kft.-t 2017-ben hozta létre Dzsudzsák Balázs és Katona Zoltán, aki a focista első debreceni edzője volt - egyben debreceni vállalkozó, akinek BeStrong kondiparkokat gyártó cége a hetekben lett a DVSC szponzora is (összesen 110 millió forintot adott a klubnak, ebből 100 a focicsapathoz, 10 pedig a kézicsapathoz került). A DB7.hu Kft. folyamatosan veszteségesen működött az első években, ami nem váratlan, hiszen egy új társaságnak általában mindig kell pár év, mire a tevékenység jövedelmezővé válik.

Két éve, 2019-ben aztán brutális mértékű veszteség jött össze, közel 42 millió forint volt a mínusz, aminek hátterében egy 43,7 milliós egyéb ráfordítás állt. Erről csak annyit tudni a kiegészítő mellékletből, hogy "nem közvetlenül bevételszerző tevékenységhez kapcsolódó költség" volt.

De jött a koronavírus-járvány által beárnyékolt 2020 és minden jóra fordult a cégnél. Bár tájékoztatásuk szerint

"a covid19 világjárvány megrendeléseinket jelentősen nem érintette. Társaságunk gazdálkodása pénzügyileg stabil maradt." - írják a kiegészítő mellékletben.

Egyenesbe jött a sportszer-kereskedő cége (Fotó: MTI)Egyenesbe jött a sportszer-kereskedő cége (Fotó: MTI)

A közzétett beszámoló szerint ugyan 3-ról 2 millióra csökkent a cég bevétele, de ez nem volt gátja annak, hogy a végén profitot könyvelhessenek el.

Ez a cikk az Mfor és a Privátbankár Prémium tartalma, csak a lap előfizetői olvashatják teljes terjedelmében.

Prémium tartalmainkhoz a következő lépések után férhet hozzá:

  1. Regisztráljon (adja meg emailcímét és jelszavát)
  2. Válasszon előfizetői csomagjaink közül
  3. Fizessen bankkártyájával

+1 Amennyiben megújuló havi csomagjaink közül választ, az első hónap csak 390 forint mindkét csomag esetében!

Regisztráció

Jelszó visszaállítás / jelszócsere

E-mailen elküldtük a jelszó visszaállításához szükséges információkat. Kérjük, ellenőrizze postafiókját!Még nem regisztrált? Regisztráció itt

Előfizetői csomagjainkról, az előfizetésről részletesen itt olvashat

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.