2p

Bartha Andrást nevezték ki az Indotek Group finanszírozási osztályának élére.

Az Indotek Group, Magyarország egyik vezető ingatlanbefektető vállalatcsoportja, Bartha Andrást nevezte ki finanszírozási osztályának élére. Az új vezető az évi 200 millió eurós tranzakciós volument meghaladó, és közel 600 főt foglalkoztató cég finanszírozási részlegének irányításával támogatja az egyre jelentősebb nemzetközi jelenléttel rendelkező cégcsoport dinamikus fejlődését és projektjeinek sikeres véghezvitelét.

Bartha Andrást az Erstétől igazolták le
Bartha Andrást az Erstétől igazolták le
Fotó: Indotek Group

Bartha András Svájcban szerezte meg pénzügyi diplomáját, majd a Central European Universityn végezte el mesterképzését. Bankszektori karrierjének építését már tanulmányai alatt megkezdte, az elmúlt évek során pedig az MKB Banknál, a Crédit Agricole CIB-nél, valamint a Sberbanknál is vezető pozíciókat töltött be.

Az Indotek Group finanszírozási osztályára az Erste Bank nagyvállalatokat támogató részlegéről érkezik. A bankszektorban több mint két évtizedes tapasztalatot szerzett szakember kiterjedt globális és hazai pénzügyi szaktudásával segíti az Indotek nemzetközi kapcsolatainak erősítését, valamint támogatja a cégcsoport stratégiai törekvéseit a nemzetközi színtéren.

„Az Indotek Group Magyarország egyik legnagyobb ingatlanpiaci befektetője, jelentős ingatlanportfolióval, valamint további befektetési potenciállal rendelkezik, nemcsak hazánkban, de már Európa 12 országában. Izgalmas és egyben megtisztelő feladat, hogy a jövőben én is részt vehetek az Indotek akvizícióinak és projektjeinek pénzügyi tervezésében és támogatásában, ebben pedig úgy gondolom, nagy segítséget nyújtanak majd az elmúlt években az európai bankszektorban szerzett tapasztalataim”

– emelte ki Bartha András, az Indotek Group új finanszírozási vezetője a kinevezés kapcsán.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!