1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Az Országos Kórházi Főigazgatóság vezetője után egy nappal Orbán Viktor Jenei Zoltán két helyettesét is menesztette.

Orbán Viktor miniszterelnök - Szondi Zita, az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) megbízott főigazgatójának javaslatára -  2023. december 2-ai hatállyal felmentette tisztségéből Tóbiás Tamás gazdasági- és Miklovicz Zoltán informatikai főigazgató-helyettest. A Belügyminisztérium Országos Sajtószolgálatban megjelent közleménye szerint a helyettesítésük megoldott, az OKFŐ működése folyamatos és zavartalan.

Az érintett vezetői álláshelyek betöltéséről később születik döntés.

A kormányfő rendelete csütörtök este jelent meg a Magyar Közlönyben arról, hogy november 30-ai hatállyal menesztette az OKFŐ éléről Jenei Zoltánt. Indoklás a határozatban nem szerepelt, mindenesetre sajtóértesülések szerint a főigazgató leváltását a kórházi adósságok megugrása idézhette elő.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!