1p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A turizmusban szereplő cégek egymás közötti fórumává kell tenni és nem a nagyközönséget megcélozni.

Eljárt az idő az évtizedekig követett módi felett, idejétmúlt lett a nagyközönségre összpontosító Utazás kiállítás jelenlegi formája - véli Molnár Judit, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) elnöke. A szakember a Turizmus Online szaklap számára adott interjúban fejtette ki nézeteit.

„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet” - mondta, utalva követendő külföldi példákra is.

Az interjú központi témája az idei főszezon, illetve az ezzel kapcsolatos várakozások és kilátások, valamint a csütörtökön megnyílt Utazás+ Kiállítás. A szakember beszélt az idei belföldi és beutaztató turizmus kilátásairól, a magyar utazók kedvenc úticéljairól az előfoglalások alapján, majd kitért a MUISZ tevékenységeinek fő területeire: az érdekvédelemre, a jogszabályi környezet az irodák működését megnehezítő anomáliáira és a tudásmegosztás szükségességére.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!