1p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Ez rekord.

Rekordforgalomról jelentett a tavalyi évről a Red Bull energiaital-gyártó, forgalma 3,8 százalékkal, 5,541 milliárd euróra nőtt a tavalyelőtti 5,336 milliárd euróról. 

A cég termékeiből 6,790 milliárd doboznyi fogyott világszerte 2018-ban, ami 7,7 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit. 

A tavalyi jó eredmény egyik fő oka a Red Bull márkák erős indiai értékesítése volt, ahol 30 százalékkal nőttek az eladások 2017-hez képest. Brazíliában 22 százalékkal, Kelet-Európában ugyancsak 22 százalékkal, Észak-Európában és Németországban pedig egyaránt 12 százalékkal növelte forgalmát a vállalat. 

Az 1987-ben alapított cég honlapján az szerepel, hogy a Red Bull a múlt év végén 171 országban 12 239 alkalmazottat foglalkoztatott, egy évvel korábban szintén 171 országban 11 886-ot.

A Red Bull konszern 49 százalékban Dietrich Mateschitz cégalapító tulajdona, további 49 százalék egy thaiföldi üzletemberé, a fennmaradó két százalék annak fiáé.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!