2017. május 17. 13:34

Helyszín lesz bőven.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Május elején derült ki, hogy a vizes vb megállíthatatlanul robogó költségvetése új kikötőkkel hízik tovább, 116 millió forint értékben. A Vigadóhoz, a Duna Arénához és Margitszigetre épülnek dokkok, itt a vébé ideje alatt hajók cipelik majd fel s alá a közönséget és a torna VIP vendégeit, de hogy utána mi lesz az új építményekkel, azt eddig csak találgathattuk. A bizonytalanságnak vége: az Index most feltette a kérdést az illetékeseknek, amire a Mahart azt válaszolta, hogy történelmi hajóbemutatókra használják majd a vb kikötőit.

"A kikötők egy része a továbbiakban a budapesti és Dunakanyar menetrendi járatok kiszolgálásában fog részt venni, a másik részében egy tematikus történelmi hajóbemutatót fogunk kialakítani. Utóbbiban a Neszmélyi hajóskanzen és a Zoltán Gőzös Alapítvánnyal közösen történik a történelmi hajók kiállítása, amely kézzelfogható közelségbe hozza a hajózás történelmi darabjait a látogatók számára. A tematikus túra indulópontja a Vigadó téren található Kossuth Múzeumhajó, és a Parlament előtt megtalálható Lajta monitor hajó. A túra útvonalának folytatásaként a további hajók kiállításához, az Olimpiai parknál, a Margitszigeten és a Dagálynál létesülő kikötők fognak helyszínül szolgálni."

- tudatta a lappal a Mahart - PassNave kft. marketing igazgatója, Sztojanovits Kristóf.

Ja, és a kikötők szakmai ellenőrzésére is volt egy kisebb közbeszerzésecske, azt az Orient 9001 Kft. vitte, 2,9 millió forintért.

mfor.hu