3p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Újabb egyesülés történt a hazai biztosításközvetítői piacon, de most nem az azon legnagyobb részesedésű, a leggazdagabb magyar által felerészben tulajdonolt Hungarikum terjeszkedett.

Megállapodást írt alá az Eurolife ‘94 Biztosítási Közvetítő Alkusz Kft. és a Grantis Hungary Zrt. az Eurolife ‘94 biztosításközvetítésre irányuló alkuszi megbízási szerződései átruházásáról, amelyeket a Grantis kezel tovább. A szerződések kezelésében az Eurolife ’94 biztosításközvetítői a továbbiakban is részt vesznek a Grantis megbízottjaként. Az átruházást a Magyar Nemzeti Bank engedélyezte. 

Balatoni Péter, az Eurolife ‘94 Biztosítási Közvetítő Alkusz Kft. alapító ügyvezetője elmondta: az Eurolife ‘94 2003 óta töretlenül dolgozik ügyfelei sikeréért független alkuszként és elkötelezett a hosszú távú elégedettségük iránt. Az Eurolife ‘94 vezetésének meggyőződése, hogy beépítve működésükbe a Grantis tapasztalatait és eszközeit, dinamikusan változó környezetben is maradéktalanul megfelelnek az ügyfelek által támasztott magas szintű elvárásoknak most és a jövőben. A lépéssel a Grantis nyit a vagyonbiztosítási piac felé, amit Eurolife ‘94 nagyban támogat.

A vagyonbiztosítási piac felé nyitnak. Fotó: Depositphotos
A vagyonbiztosítási piac felé nyitnak. Fotó: Depositphotos

Sebestyén András, a Grantis Hungary Zrt. alapító vezérigazgatója elmondta: megtiszteltetés, hogy egy olyan nagy múltú független biztosításközvetítő, mint az Eurolife ‘94 a Grantis-szal közös transzparens partnerségben látja a fejlődés zálogát. Az együttműködés többletértéket teremt mindkét független alkusz ügyfeleinek, hiszen a magas szakértelem mellé modern, a digitális kornak megfelelő ügyfélkiszolgálás társul. 

“Készek vagyunk jelentős szerepet vállalni a biztosításközvetítői piac konszolidációjában és modernizálásában, miközben partneri támogatást nyújtunk a csatlakozni kívánó alkuszoknak. A jogi megfelelés és hatékony adminisztráció mellett a Grantis fejlett üzleti IT-megoldásai tehetik eredményesebbé partnereinket.” - mondta Sebestyén András. 

Az állomány átruházással kapcsolatban az ügyfeleknek nincs teendőjük: az átruházást érintő szerződések továbbra is változatlan biztosítónál, változatlan feltételekkel és kondíciók mellett érvényesek, és a kezelésükhöz kapcsolódó közvetlen feladatok ellátása szempontjából semmilyen változás nem történik a biztosítási ügyek intézése során.

Az Eurolife ‘94 Biztosítási Közvetítő Alkusz Kft. és a Grantis Hungary Zrt. egyaránt a biztosításközvetítői piacon aktív, magyar tulajdonú vállalkozás. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!